Технология

3D ХОЛОЛЕД дисплей - това нещо е невероятно, то е насочено главно към рекламодателите - за магазини, молове и обществени места.

с него може да покажете видео холограмни изображения, с които да привлечете клиенти да посетят магазина. Реклама показана чрез 3D ХОЛОЛЕД дисплей изглежда истинска и по-различна и винаги се запомня от потенциалните клиенти.

3D ХОЛОЛЕД дисплей има LED светлини ленти които се ротират и изграждат изображение. При ротацията платформата на която са пставени светлинните ленти, както и черните елементи на изображението стават невидими и по този начин във въздуха остава единствено светлинното изображение. Когато то е изработено с подходящ 3Д ефект се получава една касива холограма.

3D ХОЛОЛЕД дисплей е енергоефективен и също така издържа до петдесет хиляди часа включен, така че е доста добър по отношение на работа. Изображението се зарежда в зависимост от модела чрез WiFi или на SD карта. Моделите който потдържат WiFi могат да се свържат с облачна интернет базирана систама която да управлява съответното устройство.

3D ХОЛОЛЕД дисплей се монтира на недостъпно за допир място поради това, че има въртящи части. Подсветката на LED светлините ленти е достатъчно силна за да може изображението да се вижда през деня – но директната светлина влошава картината. Видимата област е от порядъка на 170 градуса. От зад не се вижда абсолютно нищо. Доброто положение на дисплея е определящо за холограмния ефект.

Когато записваме изображението от 3D ХОЛОЛЕД дисплей с камера - на записа се виждат черни петна , както и отделните пиксели – същото се получава когато записваме с камера изображение от ТВ екран. Ефекта на холграмата се предава еднинствено на живо – което го прави уникално като въздействие.

Размера на 3D ХОЛОЛЕД дисплей има огромно значение – особенно когато са монтирани в големи публични помещения. Малките дисплеи с размер от 42см – до 64 см се губят в огромния обем и холограмните изображения са незабележими. Съвсем различен е ефекта при 3D ХОЛОЛЕД дисплей с размер 100см. Холограмното изображение което е необичайно за съвременните хора веднага привлича вниманието . Доходноста в инвестицията в рекламата която се показва чрез тях е гарантирана.

Представяне